Cytat:
Napisany przez alojz
pathowałem grę NBA STREAT V3 robiłem dekrypterem na dysk FAT 32 ( C) puzniej skopiowałem ISO plus dwa pliki do lustra na dysk (D) NTFS zmieniłem nazwy uruhomiłem patha .Path podzielił pliki na 3 częsci anie na4 poscaleniu wypaliłem dekrypterem i niehodzi znowu nie wczytuje gry. Błagam o pomoc jarzeeli decrypterem besposrednio to zrobie na dysk (d)NTFS tosię path nie uruhamia.proszę ofahową poradę
|
No ja robiłem na ntsc wszystko lol.
A więc tak twierdzisz że gra ci spatchowała gre,ale po jej wypaleniu nadal masz ten sam problem?
To tak może masz starą konsole,tez jest jak w totolotku,ale nie ważne na
www.ps2nfo.com są do zdobycia dvd lodery które się wypala na płytki dvd-r żecz jasna,więc po załadowaniu swpa magica>dvd lodera>wsadzasz gre nie zpatchowaną i powinno smigać

Patchowanie jest po to aby ominąc te dvd lodery i jechać odrazu swap magic>gra z patch'owana,takie jest założenie gier
Ja moge dodać że np.taki mgs3 komus tam nie smigał czy cos takiego napisał ze ma sm2.0 i chyba v5,nie wiem czy znalazł patcha,ale na 100% mi chodził na v9 i bez ptachowania
Więc jeśli się ma starą konsole i swapa jest sie wpewny sensie zkazanym na banicje i cierpieniu zniej najabrdziej ze wszytkich.
Doradzic ci moge jesli masz wersji smDVD 2.0 to ściągnięciu jakiegos aktulnego z netu np.3.3 i wzasadzie da to co te dvd lodery,albo i nie....
Nie wiem czemu ale wersje ntsc mają sie chyba lepiej niz wersje pal takich gier,moze dlatego że taka gra zajmuje więcej bo ma np.dodatkowe levele,muzyke,postacie czy też jest na wiele języków niż angielski nikt tego nie udowodnił jak to jest ze względu że mamy tyle modeli plejek że normalnie łeb pęka od ich ilości,jak i na każdą inne problemy...
Ale co tam sprób dvd loadera potem gre,albo zrób operacje na ntsc, w co wątpie jeśli ci obraz stwożył juz z patchowany...
Mozna też dodać że nie ma na wszystkie pytania odpowiedzi,więc pytania typu poratujcie mnie fachowcy bo cierpie są nie na miejscu,raczej apel i to po angielsku nalezy składac do odpowiedni grup(osób)odpowiedzialnych za scene ps-dwójkową wtym kierunku