Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.03.2005, 01:09   #1
Elwood_Blues
Nowy na forum

Data rejestracji: 15.03.2005
Elwood_Blues w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Co zrobic z RAW-em??

Mam taki oto problem. Zassalem z netu plik o rozszerzeniu iso. i jak zwyczaj nakazuje potraktowalem to d-toolem. Powstaly obraz jednak wyglada w ten sposob ze po kliknieciu na dysk wirtualny wywala ze jest uszkodzony badz niezgodny z formatem Windozy a we wlasciwosciach pisze ze zawartosc 0 bajtow i system plikow RAW. Troche sie zdziwilem i przystapilem do dzialania, czyli do przeszukiwania zasobow neta zeby zorjetowac sie i zaopatrzyc w wiedze o trybie RAW. Dotarlem w koncu na ta strone i zassalem wszystko o powyzszym trybie. Niestety wiele mi to nie wyjasnilo, zaczalem sie wiec miotac z klonowaniem i kopiowaniem plikow. Potraktowalem IsoBusterem z dodatkowa opcja "kopiuj binarnie (RAW) i konwertuj do wlasciwych danych". Utworzony w ten sposob plik o rozszerzeniu TAO ponowie potraktowalem D-toolem i nic... efekt ten sam. Zrobilem wiec jeszcze raz trick z IsoBusterem tym razem z opcja "Kopiuj dane binarnie (RAW) (2352 bajtow/blok). Utworzony plik BIN znow potrakowalem D-toolem i znowu nic Zalamalem sie i jeszcze sprobowalem potraktowac CloneCD. Zadna z prob nie przyniosla efektu.
Obecnie jestem uziemiony gdyz bardzo mi zalezy na zawartosci tych obrazow.
Prosze wiec was o pomoc i szczegolowy opis jak postepowac. Bede wdzieczny za kazda pomoc i probe okazania takowej......

Ostatnio zmieniany przez Elwood_Blues : 15.03.2005 o godz. 01:13
Elwood_Blues jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online