Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.03.2005, 14:29   #534
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Słyszałem aż dwa razy w radiu jedną piosenkę, która mi się spodobała.. Jest polska, śpiewa facet. Tytułu w żaden sposób nie mogłem wywnioskować, więc podam tylko kawałek refrenu, może akurat komuś wyda się znajoma:

"Każde pokolenie ma własny świat..
Każde pokolenie chce zmienić czas..."

I to "pokolenie powtarza się dość często"

Coś mi jeszcze chodzi po głowie, że powtarzało się tam "Barwy nocy", ale to chyba nie jest tytuł.

Zna ktoś?

----
EDIT

Wiecie co, to było żałosne... Tytuł piosenki znalazłem dość szybko: "Pokolenie", znalazłem też, że wykonawcą jest Kombi, co trochę mnie zdziwiło, ale w sumie czemu nie, piosenka trochę w ich stylu. No ale sprawdziłem, z którego albumu pochodzi i okazało się... że ja już dawno mam go na dysku. Ehhh... tak to jest, jak się nawet nie słucha muzyki, którą się ściąga, bądź od kogoś dostaje (tę akurat dostałem). No cóż...

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 15.03.2005 o godz. 14:32
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post