Cytat:
Napisany przez desden
[...] Nie wiem czemu ale wersje ntsc mają sie chyba lepiej niz wersje pal takich gier,moze dlatego że taka gra zajmuje więcej bo ma np.dodatkowe levele,muzyke,postacie czy też jest na wiele języków niż angielski nikt tego nie udowodnił jak to jest ze względu że mamy tyle modeli plejek że normalnie łeb pęka od ich ilości,jak i na każdą inne problemy... [...]
|
Wątpię... co ma piernik do wiatraka? Ale może się nie znam
Cytat:
Napisany przez desden
[...] Ale co tam sprób dvd loadera potem gre,albo zrób operacje na ntsc, w co wątpie jeśli ci obraz stwożył juz z patchowany...
Mozna też dodać że nie ma na wszystkie pytania odpowiedzi,więc pytania typu poratujcie mnie fachowcy bo cierpie są nie na miejscu,raczej apel i to po angielsku nalezy składac do odpowiedni grup(osób)odpowiedzialnych za scene ps-dwójkową wtym kierunku 
|
Ja mam jedno i najskuteczniejsze panaceum. Dajcie sobie spokój z tym cały Swap'em i z'mod'ujcie konsole. Po co się bawić w jakieś patch'e, srach'e...

? itp... ... Szkoda zdrowia i nerwów.
SwapMagic kusi może zachowaną gwarancją na konsole, ale odbiera i to z nawiązką fatygą i roz.***aną w przyszłości tacką.
Cytat:
Napisany przez desden
Swoją drogą można już przerobić gt4 na dvd5 według uznania i nie czekać na zbawienie od innych...
|
Cytat:
Napisany przez M@X.666
A to ciekawe... Bardzo chetnie bym zobaczyl opis jak to zrobic, bo jakos z tysiacami ludzi na calym swiecie glowimy sie od paru tygodni jak to zrobic i jakos nie mozemy sobie dac rady. Oswiec nas, jasnie guru...
|
Racja, racja... wtopiłeś Desden