Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.03.2005, 00:39   #9
zene_k
Zarejestrowany dla jaj

Data rejestracji: 25.11.2004
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Realok
Sorry, ale chyba cos ci sie pomylilo.

Nie twierdze ze jeden czy drugi naped jest lepszy, ale jezeli kilka osob osiaga na danym napedzie powtarzalny wynik a jedna osoba nie, to wtedy pytam

Jezeli tym "okrutnym" czynem urazilem twoja dume, to chcialbym cie publicznie przeprosic - wybacz mi ^_^

Fajnie ze robisz jakies testy, ale jednoczesnie licz sie z tym, ze pojawia sie pytania i byc moze krytyka

No, chyba ze oczekujesz uwielbienia, wychwalania i mnostwa zielonych reputek

PS. @Slawek - Ty sie tak nie obrazales jak Cie krytykowalismy przy testach Benq, prawda? 8 )
Ja się nie obrażam, nie po to robiłem te testy. Mam tylko pretensje o takie zarzuty: co nam przedstawiasz, ja mam lepsze nagrania na benq itd., więc pokazałem, że mój benq też dobrze nagrywa,tylko nie jest Bogiem i czasami może sie pomylić.
zene_k jest offline