Cytat:
Napisany przez desden
Może masz racje,ale za 250stówki!można mieć cos duuuuuuuuużo lepszego od rippera3 tak uważam,więc jak bym miał wybierać na pewno nie dałbym przerobić po to aby np. po 2 latach (odpukać)zaczynała mi konsolka szfankować,czyli reasumując te 250zł poszły by w błoto gdybym ja zrobił ten manewr co ty,no oczywiście dla ciebie to na razie zaspoki,ale czy na 6 lat?
Więc ja za 250zł miałbym combo czyli NA+HDD+hd advance'aq/free hdloader'a
No i bym wydał raz a pożądnie....
|
Kilka słów sprostowania:

A jaki mod jest lepszy na chwilę obecną od Ripper'a 3? To raz. Dwa: żywotność konsoli nie jest definiowana przez mod'a (owszem, zawsze obciąża nieco mobo, a słabe nośniki skutecznie "testują" żywotność tego nieszczęsnego LA, ale bez przesady...). Trzy to to, że goście na giełdach/w sklepach pobierają najmniej 100zł za sam montaż! Jeśli sam alojz nie potrafi lub nie ma predyspozycji manualnych do tego typu spraw to nie ma się co dziwić. Mnie samemu się trzęsą ręce i nie mam zamiaru zalać ścieżek podczas walki z palcami

. Cztery: Po dwóch latach? Chyba, że będziesz grać na "hołkach"

A sześć lat (powiedzmy, że grasz po 5h/dziennie) to i twoja konsola ze "SraczMadżikiem" nie wytrzyma (o ile wcześniej trybików od tacki nie pogubi

). Niestety, takie cudowne lasery montuje Sony i nic na to nie poradzimy (kiedyś były lepsze, ale to już osobny temat). Pięć: NA+HDD powiadasz? Tylko, że nie każda gra sobie radzi na HDD (prawdopodobnie kwestia software'owa)... ... eehh rozpisałem się
Cytat:
Napisany przez DjSn@kE
Witaj Berion. Chipa można flash'ować. Jest do tego oddzielny programator. Ale jest również soft do psx2 który to umożliwia z poziomu konsolki. Nagrywasz na memorycard program. Wkładasz płytkę do czytnika i jazda.
|
Witam...
O to fajna sprawa... A jak często się pojawiają aktualizacje i co nowego wnoszą?