Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.03.2005, 20:20   #3
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Exclamation

Cytat:
Napisany przez Ceki
Ja zrzucam DVD Decrypterem i potem nim wypalam tak
i kupujesz płyty DL?

Cytat:
Napisany przez Gentelmen
robiąc kopie bezpieczeństwa DVD shrinkiem 3.2 zawsze zrzuca mi najpierw film na dysk a potem wypala. Czy to normalne? nie pytałbym gdyby zrzucał mi na dysk 1 godzinke, ale on robi to w 2 czasem 3 godziny. Jest jakas opcja zeby to wyłączyć (przerzucanie na dysk)?
to znaczy, że wszystko jest ok.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post