Dyskusja: BenQ 1620
Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.03.2005, 23:18   #2740
zelich
Nowy na forum

Data rejestracji: 22.12.2003
zelich w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez robi66
...tak sobie poczytalem wszystkie posty w kwestii problemow MikeOm i wydaje mi sie ze trudno wskazac czy akurat jego nagrywarka jest gorsza od innych (uszkodzona) Akurat tak sie chyba skladalo ze on palil chyba tylko na "minusach" a wszyscy unikaja tych minusow jak ognia. Moze ktos wstawi jeszcze jakis test "minusa" to zobaczymy. Zobaczcie na kilka testow "minusow" w tym watku... wszedzie poziom PI jest bardzo wysoki. Moze to generalnie uroda "minusow". Ja uwalilem na samym poczatku kilka Datexow ..oczywiscie "minus".

Robert
@robi66 - Ja uwalilem 5 minusow (Esperanza), palenie dochodzilo do max. 70% i wyrzucal blad. To spowodowalo, ze zmienilem biosa i teraz moge o minusach calkiem zapomiec.

@KrEtYn - nie moglbys czegos lepszego napisac? Tego sie obawialem, tez odlaczylem wszelkie zbedne urzadzenia aby zmniejszyc zuzycie pradu i nadal benek nie pali minusow. Jesli nie pojawi sie zadna dobra dusza i nie doradzi cos innego, to bede musial przerzucic nie na plusy a szkoda bo dostalem w prezencie kilkanascie dvd-r.

Pozdr.
zelich jest offline   Odpowiedz cytując ten post