Cytat:
Napisany przez pawelblu
TPSA ssie. Przyslali mi wczoraj ze od 1 marca place wiecej za NEO, z powodu VAT (czyli od dwoch tygodni wstecz), chociaz wedlug regulaminu ktory sam napisali powinni mnie o tym poinformac z 30 dniowym wyprzedzeniem, czyli przed 1 lutym !!!
A wieksza oplata za net nie byla wcale tak oczywista bo czesc podmiotow obnizyla cene netto i brutto zostala ta sama. Tak tez myslalem ze bedzie z TPSA jak nie przyszlo pismo do 1 lutego.
|
No dokładnie, ja też dostałem... Sam nie wiem, co z tym zrobić. Z tego, co było mówione, między innymi tutaj na forum, spodziewałem się, że Tepsa jednak weźmie tę podwyżkę na siebie. Jak jednak widać, niewiele się w tej firmie jeśli chodzi o politykę cenową zmienia.
Zostanę już więc pewnie przy umowie do maja, kiedy kończy mi się 1 rok użytkowania, a potem zastanowię się, co dalej. Tylko cholera u mnie nie ma żadnej alternatywy.... Zobaczę jeszcze Hello, może w międzyczasie się pojawiło, ale wątpię, bo ta dzielnica Wrocławia, mimo, że z 3km od centru, nie jest jakoś lubiana przez konkurencyjnych operatorów...