Cytat:
Napisany przez zelich
popieram, np: dyskusja BenQ 1620 jest bardzo obszerna, zawiera ok. 180 stron i nie wymagajcie od innych aby przeczytali wszystkie posty. Mozna dowiedziec sie tu wielu ciekawych rzeczy, jest tu masa testow plytek ale ostatnio po 60 minutowej odysei w poszukiwaniu odpowiedzi na moj problem poddalem sie. Bo zawsze sie poddaje gdy szukam odpowiedzi dlaczego moj benek nie pali minusow a musze czytac o tym czy np: listonosz przyniesie mi zamowionego benka jeszcze dzisiaj czy dopiero jutro (kogo to...?).
Nie chce nikogo urazic ale zamiast tepic powtarzajace sie pytania moze zwrocic troche wiecej uwagi na zawartosc postow, wtedy temat bedzie szczuplejszy i latwiej bedziemy mogli cos znalezc. Szkoda, ze nie mozna podzielic tematu BenQ 1620 na testy plytek i problemy zwiazane z samym benkiem.
Pozdr.
|
Jak dla mnie to mnie uraziłeś bo:
zamawiając benq czułem sie "podniecony" tym wszystkim, nowy srzet w domu zamówiony przez net. Takie były moje wtedy odczucia i to mnie wtedy interesowało kiedy przyjdzie mój Benq.
Sam całego topiku nie przeczytałem, jezeli coś potrzebuje sie dowiedziec to najpierw szukam w dyskusi a potem pytam.