Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.03.2005, 19:14   #6
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Mam 9500 ze 128 ramu długo szukałem odpowiedniego modelu bo wtedy oficjalnie wyszły już z produkcji a tylko te ze 128 ramu dają sie zmodyfikować. Po softmodzie (sterwoniki od omegi) wykrywana jest karta: 9500 typ mikroukładu: 9800AGP ale co najważniejsze ma 8 czynnych potoków renderujących (w oryginale 4). Taktowanie stabilne 305 dla rdzenia 280 dla pamięci ale mozna jeszcze więcej. Przy 295 na pamięcich pojawiały się "inne piksele" pamiatki niestety mam bez radiatorów.
A i jeszcze jedno w niektórych grach bywają artefakty w postaci paseczków przy obiektach dających cienie.