section 1
Cytat:
Napisany przez młody69
BARDZO PROSZĘ O PORADĘ CO Z TYM MOŻNA ZROBIĆ.
|
nie jestem specjalista i zapewne ktos da ci lepsza odpowiedz ale moge napisac co ja bym zrobil...sprobowalbym wypalic inna plytke !!
nie napisales jaka plyte wypalales, moze byla po prostu kiepska, nie mam zbyt duzego doswiadczenia w wypalaniu dvd (wypalilem ich doslownie nascie) ale z informacji ktore dostales wnioskuje ze
Cytat:
Burn process failed at 4x (5*540 KB/s)
|
co w 'wolnym tlumaczeniu oznacza ze plytka sie walnela
section 2
wlasnie wypalilem w ramach testu porownawczego dwie plytki (mediastore dvd+r v=4) na biosach b7s9 i b7u9 w pierwszym przypadku srednie ktore uzyskalem to:
pie=21.73 pif=0.44 jitter=10.04% jakosc plyty oceniona na 94
w drugim
pie=37.42 pif=0.51 jitter=10.97% jakosc plyty oceniona na 92
czyzby nowy bios na tych plytkach gorzej sie sprawdzal? choc jesli przyjzec sie wykresom to drugi poza koncowka jest znacznie lepszy, jesli ktos moze potwierdzic lub zmienic moj tok rozumowania to bardzo chetnie takiej operacji sie poddam!
section 3
Cytat:
Napisany przez GRZDYLEK
No w tym momencie to już przesadziłeś , nie dość , że wyżebrałeś gotowca , to jeszcze się czepiasz .
Jesteś bezczelny .
|
po pierwsze daleko mi do ogrodnictwa wiec ja nie przesadzam, po drugie nie wiem o jakim gotowcu mowisz, moje drygie pytanie? wszelkie informacje ktore znlazlem na tym watku nie byly na tyle precyzyjne abym mogl sam sobie odpowiedziec czy istnieje roznica w biosach dla ome'ow i dla box'ow, innymi slowy czy kupujac tak lub inna wersje nagrywarki bios z seri b7 i jego odpowiednik z g7 sa takie same!
zjechales mnie po moim 1 poscie na tym forum , (slownie PIERWSZYM) a na moja probe usprawiedliwienia sie pojechales po mnie drugi raz...czego oczekiwales ze usiade i bede plakal...nie zamierzam wiecej dyskutowac na ten temat bo jak widze w pewnych kwestiach funkcjonujemy w roznych rzeczywistosciach