Cytat:
|
Napisany przez mirtekone
Czy wie ktoś jak uzyskać dostęp do napisów i ścieżek dźwiękowych po skopiowaniu filmu DVD na dysk twardy. Do kopiowania używam DVD decryptera. Jedyny program jaki mi wyświetlił napisy to flaskempeg, którego uzywam do kompresji, ale nie ma opcji full screen więc odpada. Proszę o jakikolwiek sposób skopiowania DVD na dysk twardy tak żeby można było zmieniać napisy i ścieżki dźwiękowe.
|
Przecież, jak sam piszesz, masz już na HDD kompletny materiał. Jeżeli chcesz to obejrzeć, wystarczy player DVD - może to być np. PowerDVD, sprawdzony, działający bez problemów, niestety płatny. Player'ów DVD jest wiele, zależy co się komu podoba. Wyszukaj w Google i wybierz wg własnego gustu. Zobacz też w Centrum plików naszego forum.
Ja dostałem go razem z nagrywarką DVD
Pozdr
PS
"...żeby można było zmieniać napisy i ścieżki dźwiękowe..." ja zrozumiałem jako "wybierać", czyli widzieć i słyszeć podczas odtwarzania (wynika to z kontekstu). Piszcie tak, aby nie trzeba się było domyślać. Jeśli chcesz ingerować w napisy i ścieżki dźwiękowe (korygować, zmieniać, zastępować innymi), to sprawa jest już bardziej skomplikowana. Skonkretyzuj swój problem.