Cytat:
Napisany przez legion
nie o to mi chodzi  tylko o ten mechanizm dzialania czy tylko zarzad wybiera sobie ludzi do moderowania ale jak dla mnie to robi sie smieszne bo co moderator to robi co innego  przyklad temat vizzarda na temat turbonieko jeden zamyka
drugi otwiera nastepny zamyka a ostani dopisuje swoja sentencie i znowusz zamyka no jak dlamnie to komedia
|
I w tym momencie poruszyles Legion ciekawy problem jaki sam ostatnio zauwazylem.Nosilem sie tez z zamiarem poruszenia tego na forum.Ostatecznie sie jednak wstrzymalem bacznie obserwujac jak sytuacja bedzie sie rozwijala.
Ale skoro jak juz napisalem wyzej poruszyles ta sprawe to sam dodam pare slow od siebie.
Osobiscie nie podoba mi sie to dopisywanie gdy temat jest juz zamkniety.
Wyglada to mniej wiecej w stylu:
mod a zamyka temat wyglaszajac jakas tam regulke z ktora oczywiscie nie kazdy musi sie zgodzic.Oczywiscie ma do tego prawo w koncu jest modem.Czyli (przynajmniej w teorii) osoba odpowiedzialna, ktora wie co robi.
Nie ma niestety juz mozliwosci dyskusji nad jego posunieciem.
Ale za to pojawia sie mod b, ktory takze wstawia pare slow.W tym przypadku rowniez nikt juz tego nie skomentuje.No bo jak skoro temat jest zamkniety.
Ale.No wlasnie to ale pojawia ktozby inny jak nie mod c, ktory takze musi dopisac pare slow od siebie.itp, itd.
Podsumowujac.
Dlaczego moderatorzy naduzywaja swoich praw?Bo dla mnie tak to wlasnie wyglada.Jesli jeden zamknie.To niech reszta juz nie wtraca sie do tego i nie komentuje.Bo to troche dziwnie wyglada.Przynajmniej z mojego punktu widzenia.To, ze sa moderatorami nie oznacza wcale, ze sa nieomylni i maja zawsze racje.Sam bym czasami jeszcze przedyskutowal wraz z innymi uzytkownikami niektore posuniecia ale....Nie mam juz takiej mozliwosci.