Cytat:
Napisany przez Weron
.
Dlaczego moderatorzy naduzywaja swoich praw?Bo dla mnie tak to wlasnie wyglada.Jesli jeden zamknie.To niech reszta juz nie wtraca sie do tego i nie komentuje.Bo to troche dziwnie wyglada.Przynajmniej z mojego punktu widzenia.To, ze sa moderatorami nie oznacza wcale, ze sa nieomylni i maja zawsze racje.Sam bym czasami jeszcze przedyskutowal wraz z innymi uzytkownikami niektore posuniecia ale....Nie mam juz takiej mozliwosci.
|
Myślę Weron ,że nasi Modowie nie są wolni od dziecięcej choroby która nazywa sie władza. Pamietasz i Ty i ja czasy kiedy wogóle nie byo modów i i forum funkcjonowało. Dobry Mod to taki którego nie widac - który reaguje na łamanie netykiety i przemycanie treści zabronionych ( co mnie osobiście wkurza - ale respektuje ich prawa w tej materii). A otwieranie i zamykanie zamknietych juz postow - to chyna zdarzalo sie i Barkowi i sidowi ( bo młody i popedliwy) i Majonezowi. Obecny team modow nie jest zly - nie probuje układac wszystkiego na swoj obraz i podobienstwo - i jakkolwiek nie sa mi wcale potrzebni - to chyba te smieszne licytacje ja otworze, a ja zamkne mozna im odpuscic. Mam nadzieje, ze modowie sie na mnie nie obraza- zreszta niewiele bynm sie tym przejal - ale koledzy przyjmijcie zasade - bierzecie udzial w dyskusji - to jestescie userami tak jak wszyscy - spozniliscie sie z wlasna opinie - to po ptakach. A wasza wladza powinna siegac tylko do pilnowania zasad forum. A temat turboniego sam by wygasl - bo o czym tu dyskutowac, tak jak wygasl temet memo ktory obwiecil swiatu swoje odejscie a za pare dsni pisal jakies bzduryy znowu