Cytat:
Napisany przez Bartez
Co do wyboru modów, jak pamiętacie albo i nie, to Wy wybraliście Ciapka i Yankee'go na moderatorów po burzliwych dyskusjach, więc proszę nie mówić, że nie macie wpływu na to, kto zostaje moderatorem.
MacGyver został modem po tym, jak Yankee powiedział, że nie ma już tyle czasu na zajmowanie się forum i prosił o wybranie jakiejś osoby (padła propozycja MacGyver i andrzejj9). Wtedy wybraliśmy Maca, no i został on modem. Kilka dni temu dowiedziałem się, że funkcja moderatora została nadana też andrzejj9. Co do tego nadania moda też nie mam żadnych zastrzeżeń, bo andrzejj9 jest na forum osobą, która w wielu tematach potrafi się spokojnie i rzeczowo wypowiedzieć, no i nie ma konfliktu z innymi użytkownikami.
Więcej modów póki co nie będzie.
Tyle z mojej strony.
|
Zgadza sie tylko trzeba chyba dla jasnosci dopowiedziec bo sporo postow odbiega troche od przyjetego porzadku.
To nie jest tak, ze jak ilustam userow chetnych na posade moda sie zbierze to sa wybory i ktos dostaje moda. Po prostu jest tak, ze moda dostaje sie z nominacji. Czasami jest to nominacja administracji, a czasami ta administracja zwraca sie z prosba o pomoc do uzytkownikow i wtedy dochodzi do wyborow. Pamietajcie jednak ze my/wy pelnimy role jedynie doradcza - mody powolane sa za pomoca nominacji przez adminow i jest to sluszna droga. Innymi slowy jak ktos glupi ale popularny wsrod czytelnikow to modem nigdy nie bedzie (choc zwykle to systuacja dosc egzotyczna).
Poza tym z pewnym dystansem czytam co po niektore kandydatury niedoszlego glosowania i czerpie z tego niepochamowana zabawe
No i na koniec musze przyznac ze temat jest rzeczywiscie poruszajacy skoro zabral w nim glos dosc cichy ostatnio miles