Dyskusja: Overburning DVD
Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.03.2005, 06:42   #37
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Aradiel
...
Razem daje to 4,38GB, czyli mój nec nie lubi overburninga

Mam pytanie, dlaczego wtedy piszą na płytach że pojemność płyty wynosi 4,7GB (mam tak nawet na verbatimie DVD+RW 4X)
Pozdrawiam
Ponieważ to Twój pierwszy post to nie zaczniesz od czerwonej lampki tylko od .
Poczytaj troche a potem pisz.
4.7GB podane na płytach jest liczone dziesiętnie; płyty naprawdę mają 4.38 GB
wszystkie płyty DVD do nagrywania jednorazowego (R) są fioletowe. RW nie są.
nie nadpala się płyt DVD, bo nawet jak się trochę uda to są tam błędy.

to jedyna dobra metoda overburning'u DVD
ed hunter jest offline