Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.08.2002, 03:05   #1
mati1700
Wymiatacz

Data rejestracji: 17.07.2002
mati1700 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Question Karta graficzna geforce 4 mx 420

CZesc!!!
Kupilem sobie 256 ramu 133 mhz firmy PNY.Postanowilem jednak kupic nowa karte graficzna.Niestety mam plyte glowna ze zintegrowana karta graficzna i810.Na plycie nie ma zlacza AGP , sa tylko 3 PCI.Juz 3 lata temu czytalem ,ze plyty ze zintegrowana grafika nie sa dobre ,a z zakupem kart graficznych na zlaczu PCI bedzie coraz gorzej. Tymczasem wszedlem na strone firmy komputronik.Patrze karta graficzna GEFORCE 4 MX 420 firmy PNY !!1(tej samej co mam ram).Pomyslalem suuperr.Jestem prawie zdecydowany kupic ta karte.Dreczy mnie jednak kilka pytan.Postanowilem was , doswiadczonych forumowiczow , poprosic o pomoc i opinie.Czy taka karta bedzie sie dlawic na mojej plycie glownej??Czy jakosc i szybkosc dzialania bedzie nizsza od karty na zlaczu AGP??Czy mozna zainstalowac nowa karte jezeli na plycie jest juz zintegrowana?Czy da sie ta zintegrowana jakos wylaczyc w biosie?
Mam kompa opartego na procesorze celeron II 600 MHZ oraz plyte glowna chyba produkcji intela ,ale 100% pewnosci nie mam (plyta ma kontrolery do dyskow twardych ultra ata 66).Prosilbym o dosyc pilne odpowiedzi ,gdyz zalezy mi na czasie.Za wszelka pomoc z gory dziekuje

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online