Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.03.2005, 12:27   #712
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Oktawian_15
nie jestem tego taki pewnien , jesli chodzi o wybor nagrywarki to najczesciej pada na LG , NEC lub BENQ . i taka jest prawda ! ! !
pozdrawiam
Teraz dopiero ale wczesniej najwiecej ludzi kupowalo liteona i nadal maja wysoka sprzedarz w Polsce ale jak mowie poczekajmy niech ludzie kupia wiecej lg zobaczymy co bedzi juz pojawilo sie pare problemow z nimi na forum.
Ja sam mam lg takze przez moje lapy przeszedl nec,benq,plex,asus,gigabyte a czemu wybralem liteona juz pisalem o tym do kobinaci.Mam 812 ani razu nie servisowan modowano na 832 wykresy moje sa na forum i widac ze nie odbiega wcale od innych nagrywarek a nawet pali lepiej.
Ale druga sprawa juz tez poruszana na forum przez mnie ze na rynku jest juz tyle nagrywarek ze praktycznie pala one podobnie nie ma miedzy nimi duzych roznic.
Cytat:
Napisany przez kataryniarz
Proponuje zobaczyc sonde na glownej stronie ^_^

Oktawian_15 ma racje
no ok moze zla forme uzylem ale napewno nie mieli takie sprzedazy jak liteon mial albo ma ale swiat sie zmienia
popatrz na liteon jaki procet nie do pobicja jak narazie na cdrinfo.pl w sadzie

Ostatnio zmieniany przez legion : 22.03.2005 o godz. 12:32
legion jest offline