Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.03.2005, 12:07   #11
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wychodzi na to, że trzeba być smutasem, jajogłowym mądralą, mówiącym tylko na temat, poczucie humoru bowinno być karane banem.
Jeśli np. gość dostaje 5 razy odpowiedź, że overburning DVD nie jest możliwy a on swoje to przepraszam, ale ja nie potrafię się powstrzymać.
Jechanie na nowych użytkowników ma sens ale jak odeśle się ich tam gdzie trzeba.
(ja na początku wykopałem wątek bez odpowiedzi z 2003 roku, zostałem objechany za archeologię i od tamtej pory wiem)
Po 100 poście w stylu: jaką nagrywarkę kupić? każdy ma dość odpowiadania i pisania kolejny raz, że jest odpowiedni topic (nie mam pojęcia czemu nie przyklejony).
Jak na tym forum jest tylko kilka osób, których rady są coś warte, to proponuję zrobić listę, wysłać do władz i niech reszta dostanie bana.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post