Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.03.2005, 20:55   #12
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
@andrzejj, szkoda, ze tego posta nie napisales wczesniej - juz mialbym takie informacje, jakie chcesz ... poczekamy do jutra i sie dowiem , ale... skoro kupil to oferta musiała byc dosc korzystna. I jeszcze co do samego aparatu - u gory "pod wyswietlaczem" gruby troszke , ale naszczescie "kierujac sie na dol.." sie zweza , ladne pomaranczowe podswietlenie, duzy wyswietlacz, super menu, a z "kamerka" mozna niezle jaja porobic , szkoda, ze tak malo pamieci..., ale to juz chyba taka "natura" erykow, bo moj tez ma malo
pozdro
Telefon bardzo mi się podoba. Co prawda nie miałem jeszcze okazji dobrze się nim pobawić, ale wydaje mi się, że to jest właśnie to to Naturalnie o ile nie doczekam się Ericcsona K750i, bo to jest też naprawdę świetna maszynka

@ Epol

Mi się też ten Twój S65 coraz bardziej podoba. A i zaczynam mieć wrażenie, że w końcu powoli przestaje się go sztucznie windować cenowo, więc może jednak to on wyląduje w moich rękach, a nie K500i

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post