Cytat:
Napisany przez kob2005
Ktos powiedzial iz nie orientuje sie jak sprawa wyglada na glownej stronie cdrinfo bo nie czesto tam zaglada ?
To juz paranoja .W koncu Wasze forum to maly wycinek glownego portalu ,ktory jest Wasza wizytowka .
Bylem swiadkiem kiedy pytanie odnosnie sprzetu testowanego na stronie cdrinfo spotkalo sie z calkowita niwiedza forumowiczow .Wiecej ; wiekszosc z tych forumowiczow nie wiedziala ,nie miala nawet zielonego pojecia ze dwa dni wczesniej sprzet byl wlasnie testowany na glownym portalu .
|
Mówisz jakby korzystanie z forum niejako obligowało nas do codziennego zaglądania na stronę główną serwisu. A to według mnie jest zupełnie chybione stwierdzenie. Forum w założeniu miałobyć dodatkiem do strony głównej i właściwie jest nim chyba dalej. Ale z czasem rozrosło się i zdobyło ogromną popularność. Jedną kwestią jest zastanowienie się, dlaczego tak się stało. Czy ze względu na wysoki poziom merytoryczny wypowiedzi, czy może właśnie na tak krytykowaną przez Ciebie ich swobodę?
Swoje zdanie na ten temat napisałem już wyżej. Zgadzam się, że czasami poziom wypowiedzi spada poniżej poziomu, przy którym należałoby postawić granicę. Jednak nie wszystkie pozostałe zarzuty wydają mi się uzasadnione.