Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.03.2005, 01:45   #25
Czołgista
dupa a nie
Zlotowicz

Data rejestracji: 06.08.2004
Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
@ kob2005
Absolutnie się nie zgadzam z twoją teorią !!!

Przeczytałem Twoje pisanie.

1. To forum ma swój klimat który kształtują nie podglądalscy , ale userzy którzy coś pisza i przy tym zostawiają czastkę siebie na forum.

Jak chcesz poczytać suche informaccje to polecam lekturę książki telefonicznej.

2. Jak ktoś chce to na tym forum kożystając z funkcji szukaj (inna sparawa że trzeba wiedzieć jak z tego kożystać, ale o tym stopień rozwoju świadczy)
wszystko się znajdzie !

Zaawansoane szukanie przecież działa !!!

Nie rozumiem w czym problem !

3. Najwięcej zamieszania sprawiają userzy któży nie potrafią używać funkcji "szukaj" uruchomić!, zdażają się przypadki że ktoś napisze "użyj szukaj" i co ?
To taka tragedia ? forum legnie w gruzach ? Bo paru jołopów chce płyty dobrze wypalać a prostego pytania nie potrafi zadać ?
No może mnie poniosło !
Ale jak ktoś nie potrafi 3 słów slecić żaby się kupy trzymały to co ?
Że niby złe forum jest ? Paranoja !!!

4. Forum to nr 1: osoby które to dobro udostępniają i tak uczuniły by to się wspólnym dobrem stało !
drugi nr 1 to forumowicze, bez których słowo forum tylko pustym słowem by było !
Gł klimat i kształt forum tworzą forumowicze, jak się kolego przyglądasz od lat i nie działasz to masz to co chciałeś! A zamiast takich jak dla mnie pp uwag to włącz się w życie forum i podziałaj coś.

Jak zwykle oświadczam ża to tylko moja prywatna opinia !

Bo do opluwania to zaraz się spoto znajdzie.
Ech. pewnie jutro dokończę. Bo jeszcze bym napisał , ale spać się chce

Ostatnio zmieniany przez Czołgista : 23.03.2005 o godz. 03:10
Czołgista jest offline   Odpowiedz cytując ten post