Dyskusja: BenQ 1620
Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.03.2005, 19:39   #2810
bibok11
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 11.09.2004
bibok11 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Otworzyli dzisiaj u mnie kerfura w tarnowie i poszedlem tam poszukiwac jakies nowe plytki do testow.Kupilem takie 2 srebrne hawki4x- nosnik longten 001, 1 zloty hawk4x- nosnik tyg02, 2 manty ( niewiem czy to przez mante robione plytki ale na kopercie byla nalepka manty bo z nosnika nic nie wyczytalem caly niebieski nic nie napisane oprucz naklejki na kopercie ze nosnik 4x+) nosnik cmc magf01, 2 basfy 8x+ na nosniku cmc mag e01 ( plytki na tym nosniku testowalem wczesniej byly nimi titaniumy ale ze basf to podobno znana firma postanowilem kupic i zobaczyc co bedzie )

Na poczatek pare testow jakosci plytek w q scanie

obrazek pierwszy jestesmy niby w unii a niemcy nasz rynek smieciowymi plytkami zasypuja a plyta w pudelku kosztuje 1,99

obrazek 2 wrzucilem dla porownania z tym basfem test jakosci titanium za 1,20 jakosc o niebo lepsza przypominam ze obie plyty sa na tym samym nosniku cmc mag e01 i zeby je przetestowac na 16x w biosie benq zmienilem strategie na cmc mag m01

obrazek 3 test jakosci zlotego hawka w kopercie za 0,99 na tyg 02 robilem mu tez na 16x ale koncowke mial fatalna zrobilem wiec na 12x i przeszedl i odrazu tu napisze ze chcialem go spalic na 16x ale mimo ze dalem 16x zaczelo palic 4x (bylo 6 minut a procent w nero mi pokazywal 37) to zatrzymalem to
palenie i wywalilem plyte do kosza bo chodzilo mi w tym tescie o palenie 16x a nie 4

obrazek 4 test jakosci tej manty 4x+ za 0,99 w kopercie w szybkosci 16x aby to zrobic znow musialem zmienic strategie z cmc mag f01 na cmc mag m01. Jak pisalem wyzej kupilem 2 a przed paleniem zrobilem test tylko 1 i to byl moj blad dlaczego zobaczycie w nastepnym poscie.
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
BenQ 1620-jak-nas-niemcy-traktuja-basf-smiec.jpg   BenQ 1620-titanum.jpg   BenQ 1620-zlotyhawk12.jpg   BenQ 1620-manta16.jpg  
bibok11 jest offline   Odpowiedz cytując ten post