Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.08.2002, 20:04   #18
Piotrek1984
Nowy na forum

Data rejestracji: 30.07.2002
Piotrek1984 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Weron napisa***322;(a)
(ciach) jeszcze nie bylo tutaj tak bezczelnego goscia, ktory niedosc, ze chce zabezpieczyc plyte to jeszcze ma wygania dotyczace zabezpieczenia.
(bla bla bla)
O? Widac jestem gosciem z gieldy, bezczelnym, ktory chce pozabezpieczac najnowsze hity popowe i techno. Super diagnoza by to nawet byla, gdyby nie moje zastrzezenia, wymienie te najwazniejsze:
1.) nie jestem handlarzem plyt
2.) nie jestem bezczelny
3.) chce zabezpieczyc wlasna muzyke

A moze sie myle? Przeciez Wy macie racje - szanowni Eksperci, przez duze E nie moga sie mylic. A co ja mam do powiedzenia - Wy wiecie lepiej jaki jestem, co chce zrobic, jak chce zrobic a czego nie. Gratuluje - rozpocznijcie dzialalnosc firmy typu Dobre Wrozki Sp. z o.o. or sth, moze nawet KGP zechce skorzystac z Waszych uslug, do sadow Was wezma za sedziow i bedzie raj w tej krainie nad Wisla lezaca.

Bezczelny? Oczywiscie - na forum o nagrywaniu plyt zadaje konkretne pytanie, chcac uzyskac konkretna odpowiedz a nie 90 (jak nie wiecej) % NTG. Jesli takie jest kryterium bycia bezczelnym - chyba nim jestem. Ale swoja droga netykieta w takim razie zmienila sie przez te 5 lat.

Pozdrawiam towarzystwo wzajemnej adoracji za wspaniala pomoc w pogrzebywaniu podziemia polskiej muzyki!
Piotrek1984 jest offline