1. tez z tym mam kłopot i powiem że tego nie da sie chyba ustawić (przynajmniej w maestro)
2.rozwiązanie problemu było by dość proste ,są dwa sposoby -
a)tak na chłopski rozum wrzucasz do maestro 2x ten sam film gdzie menu SCENY bedą sie odnosiły do filmu1 (tam juz zrobisz odpowiedzni podział na sceny i odpowiednie powiązania), natomist przycisk START FILMU bedzie sie odnosił do filmu2 gdzie oczywiście podział na sceny będzie identyczny co w filmie1 z ta różnicą że nie ędziesz ustawiał w Connections End Action - ale jest to zapene rozwiązanie które wogóle Cię nie zadowoli a to dlatego że wiąże sie to z duż pojemnościo takiego podwójnego filmu
b)drugie rozwiązanie było by jeszcze łatwiejsze , wystarczyło by stworzyć 2x zakładke Connections i w niej zrobić odpowiedznie odnośniki- ale z tego co tu widze to w DVDmaestro jest to raczej nie możliwe - w sumie to nie wiem czy takie rozwiązanie jest wogóle do zrealizowania
w sumie wpadł mi do głowy jeszcze jeden pomysł - po zrobieniu całego filmu ( z odpowiednim podziałem na sceny itd.) można by było edytować IFO i wnim coś ustawić tak aby po wciśnieciu START FILMU odpowiadała tej funkcji akcja PLAY ALL - nie bawiłem sie w ifoedit wiec jest to tylko mój domysł
pozdro