Dyskusja: NOSNIKI CD-R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.03.2005, 12:59   #2
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kingu
No więc właśnie - różne ilości błędów przy różnych prędkościach testowania. U mnie różnice, jak napisałem wyżej, między kilka a kilkaset, a więc duże. Nie wiem, które wyniki są bardziej wiarygodne. To jeden problem. Drugi się pojawił gdy te same płyty przetestowałem na różnych wersjach NERO CD-DVD SPEED.
Wersja 3.12 sygnalizowała więcej błędów niż 3.50 i była to reguła na kilku płytach. Wersja 3.61 na tych samych płytach pokazywała natomiast zerowe wyniki błędów C1 i C2. Prawdopodobnie jednak ta wersja nie współpracuje poprawnie z moją nagrywarką LG 8526b. Co ciekawe nowsze wersje 3.70 i 3.75 w ogóle nie obsługują Testu jakości dysku na tę nagrywarkę (nieaktywna opcja). Czyżby programistom z Ahead coś umknęło?
Czyli, że wcześniejsze wersje Nero CD/DVD Speed obsługiwały test jakości dysku na cd

A obecne już nie?

Możesz zapodać jakiś screen z takiego testu?