Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.03.2005, 16:57   #11
Infoplz
Nowy na forum

Data rejestracji: 21.03.2005
Infoplz w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez yahol
Odnosze wrazenie, ze waćpan jaja sobie robisz kosztem zyczliwych a uczynnych userow z tego forum
Albowiem, tak juz jest, ze jak sie wlozy czysta plytke, to ona w dalszym ciagu jest czysta=nie nagrana.
Chodzilo mi o to, ze wkladam czysta plyte to nie da sie obejrzec czy jest czysta czy nie bo po prostu jej nie widac w Moj Komputer.

W tej rubryce ze screena powyzej mam
Image Recorder [CD-R/RW]
i nie da sie zmienic na nic innego.

Cytat:
Aaaaa, bylbym zapomnial - pomyslec samodzielnie i tak sformulowac pytanie, cobym i ja mogl je zrozumiec bez wysilku.
sory, nie jestem komputerowcem ale mysle ze zdanie "nagrywarka nie czyta mi czystych plyt" jest wystarczajaco jasne i pokazuje moj problem. Ok doszlismy do momentu ze innym tez nie czyta po wlozeniu pustego dysku to normalne, z tym ze ja mam dalej problem bo nero mi tez nie widzi plyty i dane ktore chce nagrac chce zapisac na dysku jako obraz plyty. Dodam ze wypalilem juz duzo plyt, od 2 lat nie robilem formata, nic sie nie psulo. Ale ostatnio pokasowalem pare [wg mnie] nie przydatnych programow wiec sie pytam czy moze nie skasowalem czegos co jest potrzebne do dzialania.
Innymi slowy jakie programy sa potrzebne [poza nero] do nagrania plyty?
Infoplz jest offline   Odpowiedz cytując ten post