Dyskusja: Driv3r
Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.03.2005, 01:40   #28
czero
-=| GodFather |=-

Data rejestracji: 30.04.2003
czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X.666

czero ;[...] Co do "nasladownictwa" to wprawdze GTA bylo pierwszym gsngstasimem, ale nei zapominaj ze peirwszym gangstasimem w 3D byl wlasnie Driver i to jescze za czasow PSX 1 i to wlasnie popularnosc Drivera, ktorego wtedy pociesznie i troche na wyrost (nie dalo sie wysiadac z samochodu) nazywano "GTA w 3D" sprawila, ze ludzie z Rockstar w ogole pomysleli zeby trzecia czesc GTA zrobic 3D - byc moze i tak by na to wpadli, ale to dzieki Driverowi zrobili to tak wczesnie! Sorry, ze sie tak rozwlekam ale chcialem tylko wyperswadowac ze to jednak mimo wszystko na plaszczyznie trojwymiarowej to GTA jest "podrobka" Drivera, a nie na odwrot ;D!
Masz racje. Moze zle ujalem to co chcialem powiedziec. Chodzilo mi o to ze proba dorownania GTA3 przez Driv3ra wyszla dosc mizernie, bo pamietam jak na psx sie zagrywalem w D2, to byly czasy... . W "trojce" bardzo mi sie nie podoba to jak rozwiazali caly ten system kierowania postacia poza samochodem. Nie wiem, nie moge sie do tego przyzwyczaic, moze dlatego ze przyzwyczajony jestem do tego z GTA, ktory jak pisales byl pierwszy .
Co do grafiki to byc moze, na X'ie nie widzialem tej gry, ale na ps2 mogli sie bardziej postarac.
czero jest offline   Odpowiedz cytując ten post