Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.03.2005, 15:56   #8
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez *Vojtas*
A mi się udało przywrócić system do działania na, tyle że można było uruchomić nero, zrobić backup potrzebnych danych i dopiero wtedy format c:, więc imho warto spróbować.
Sporo zależy od tego jak mocno jest uwalony system a jeszcze więcej od doświadczenia użytkownika.

pozdr.
ja mam takie doświadczenie, że zawsze wszystko ważne miałem na 2 partycji a obecnie na 2 dysku + płyty. (zawsze piorun może strzelić )
dane po tamtej kaszanie (typu z przeglądarki i jakieś bieżące) odzyskałem stawiając drugą winde
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post