Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.03.2005, 20:33   #9
esem
OldBoy

Data rejestracji: 18.05.2002
esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez demek
czlowieku stosuje ta zasade od dawna bo chodzi szybciej wez sobie sam to sprawdz a nie odsylaj mnie nigdzie bo to ze mam 16 postow to nie znaczy ze jestem poczatkowym userem komputera a ze dopiero zalozylem tu konto.....takze prosze nie ucz mnie w tym temacie bo nie siedze w tym od wczoraj
poza tym
prze dwoch dyskach na jednej tasmie sa wolniejsze transfery miedzy nimi .... to samo sie tyczy optykow a jak uzywasz to kopiowania miedzy dwoma a nie trzema naraz
takze pozdrawiam i polecam zabawe ;]

pozatym polecam przeczytanie instrukcji do dysku firmy hitachi sprzed kilku ladnych lat gdzie jest dokladnie tak jak mowie ja a nie polski syfiasty chip no i jeszcze proponuje przeczytac specyfikacje interfejsu ata100/ata133 jest taka jedna dosc gruba anglojezyczna ksiazka wiec polecam uzyc opcji szukaj na googlach
Sorry, ale dalsza wymiana poglądów mija się z celem: dysków hitaczi nie używam (dla mnie to dalej IBM), chipa nie czytam, specyfikację ATAPI znam i przytaczałem ją tu już parę lat temu. Jeżeli byłbyś tak uprzejmy to podziel się wynikami pomiarowymi wykonanymi przez Ciebie, może faktycznie masz rację a inni głęboko się mylą (?)
Zdrowych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i mokrego dyngusa 8 )