Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.08.2002, 21:45   #7
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
paput2000 napisa***322;(a)
Zakładając tą dyskusje raczej chodziło mi o to jakie ewentualne doświadczenia z takimi serwisami mają inni użytkownicy.
Co do opinii Ormianina to faktycznie podstawą istnienia takich serwisów może być cel czysto promocyjny. Lecz jest też druga strona medalu - umieszczane tam pliki w pewnej ilości i w różnych formatach (WMA, MP3, MP3pro)nie są aż tak kiepskiej jakości aby były tylko materiałem promocyjnym, a co z prawami autorskimi?.
Ciezko tak naprawde zabrac glos w dyskusji, skoro na w/w serwisach sie nie bylo... analogiczne strony z dostepnym materialem mp3 sa mniej popularne, poniewaz nielegalne, ale nie w tym rzecz,
slaba jakos mp3, wma czy innych formatow swiadczy o konstruowaniu plikow na "szybko" lub i "byle jak" czesto sa to materialy powielane, kilkakrotnie przekopiowywane, czesto z kaset magnetofonowych lub innego analogowego zrodla i wkladane tam aby bylo, mp3 moga byc kodowane pera lat temu (jesli nie chodzi o nowosci) jakos ich rowniez jest kiepska, moim zdaniem szukanie mpetrojek na wymiane to jedynie z kims znajomym (w necie i nie tylko)
Ja osobiscie kopiuje i zgrywam sobie taki material sam, do wielu plyt CD audio mam dostep, coz co swoje to swoje

pozdrawiam
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post