Dyskusja: BenQ 1620
Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.03.2005, 23:56   #2868
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez brodgoo
Witam

Kupiłem właśnie tą nagrywarkę skuszony waszymi dobrymi opiniami ale niestety mam z nią mały problem. Nagrywarka po włożeniu do kompa i zalogowaniu do systemu instaluje się bez problemu i działa też. Po restarcie kompa system się zawiesza i trzeba przejść do ostatnich dobrych ustawień.
Później jak zainstaluje od nowa to nie ma problemu do restartu-potem to samo. Nie pomaga instalowanie systemu od nowa, zmiana taśmy ide, przestawianie na cable select itp. Może ktoś z was miał podobne problemy to byłbym wdzięczny za pomoc. Aha mam płytę główną z nforce2 -podobno z nią są problemy.

Pozdrawiam
Robert
Zobacz TEN temat

Co prawda tam dotyczy to Neca - ale chodzi o IDE SW

Zastosuj się do tego

Poza tym nie napisałeś czy uaktualniłeś sobie bios do wersji B7T9 lub B7U9 jak kto woli

Jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś

To zrób to jak najprędzej

Na pewno pomoże