Cytat:
Napisany przez esem
Pogadali... Sami max z tzw. reputkami...
I co z tego wynika: gówno się znają a reputki mają... 8 )
Gdybym ja miał tyle reputek co Ty (ale nie mam tylu kolesi, i tu jest problem techniczny) to bym się wstydził zadawać takie pytanie...
Albo coś reprezentuję na tym forum (bo mam aż tyle reputek, więcej niż ustawa przewiduje) albo potwierdzam, że w moim indywidualnym przypadku reputki o niczym nie stanowią... 8 )
|
Dziekuje za slowa krytyki., ona jest zawsze mile widziana.
Moze i myslisz, ze rozdaje reputki na prawo i lewo, ale sie mylisz. Daje je TYLKO wtedy gdy jakas osoba mi pomogla, gdy ja popieram w jakims sporze itd. A to, że mam taki "zielony dywanik" to mnie gó*no obchodzi, nie kaze sobie ich dawac za byle co, bo powinno sie je rozsadnie dawac. A zeby Ci ulzyc to zaraz napisze do kogos z zarzadu forum

aby mi wykasowal wszystkie punkty reputacji.
A i jeszcze bylbym zapomnial to, ze mam taaaki "dywanik zielony" to nie znaczy, ze znam sie na wszystkim i jestem guru. Taka mala dygresja - ktos kto sie zna na wszystkim to sie nie zna na niczym.
Moze jesli przeczytalbys moj pierwszy post to zauwazylbys, ze jednak staralem sie sam ten problem jakos rozwiazac instalujac rozne, nowe wersje kilku pakietow z codecami. Staralem sie ten problem rozwiazac o wlasnych silach, no ale coz nie jestem wszechwiedzacy to potrzebowalem pomocy innych.
Tym moim malutkim wywodem nie chcialem nikogo urazic.