Dyskusja: ahh te reputki...
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.03.2005, 23:25   #6
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez yahol
Zdecydowanie bede bronil Esema!
Skarga jest, byla i bedzie bezzasadna, bo nie o Mr_Spocka tu chodzi, a nie przede wszystkim.
Slowo "dupek" nie jest slowem obrazliwym (ogolnie rzecz ujmujac) a dupek zoledny w szczegolnosci - oznacza bowiem dokladnie =waleta treflowego/zolednego.
Chodzi o zasady, nie o obrazanie sie.
Kazdy moze, a nawet niekiedy musi, napisac cos glupiego (ja jestem szczytnym wyjatkiem, pisze wylacznie glupoty, ale i tak nikt na to nie zwraca uwagi-to sie nie liczy) ale tez kazdy ma prawo wypowiedziec sie na ten temat.
Pisanie opinii nawet ostrych - nie jest zakazane.
A nawet mile widziane.
Tak sadze.
Bo po to jest forum aby wymieniac poglady.
A co do sympatii i antypatii - kazdy ma swoje i to jest jego prywatna sprawa.
Jest różnica pomiędzy wyrażaniem swojej opinii, a obrażaniem innych osób. Dodatkowo prowokowaniem, co miało miejsce w ostatnim poście esema. Nie jestem nerwowy i nie wzruszają mnie takie zachowania, ale nie widzę powodu, aby tolerować je na forum. Rozumiem, że esem jest w tym momencie w trudnej sytuacji, ale powtarzam - forum nie jest miejscem, aby w ten sposób odreagowywać.

A dupek to jest obraźliwe słowo i nie twórzmy tu słownikowych definicji. Chodzi o sposób i cel użycia.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline