Dyskusja: ahh te reputki...
Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.03.2005, 01:16   #41
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Weron
Ja popieram Esema.Jak najbardziej.Ale nie droge, ktora on teraz wybral bo to zwykle chcmastwo jest i prostactwo.A nawet spam.
No właśnie o to mi kurde chodziło. Przecież to, co mówił było prawdą, może niczym nowym, bo temat przewija się co jakiś czas, ale generalnie słuszną uwagą. No ale sposób, w jaki to przedstawiał, trudno tolerować..

To tak, jakby komuś, kto coś źle robić powiedzieć: Ty idioto, nie umiesz tego zrobić, nie nadajesz się do niczego, ja jestem lepszy... Trudno oczekiwać, że odniesie to jakiekolwiek pozytywne rezultaty. A można przecież powiedzieć: Słuchaj, robisz to i to źle, spróbuj może w ten i ten sposób. Wtedy można oczekiwać, że rzeczywiście zmieni to coś na lepsze. I niech takie będą dyskusje na forum. A nie wzajemnym wytykaniem sobie różnych wypowiedzi, czy zachowań.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline