Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.05.2002, 07:58   #18
Fantomas
=F=

Data rejestracji: 19.04.2002
Fantomas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam
Jak na dziś, to przyznaję, że jeszcze nie kupiłem napędu Asusa (brak kasy), ale przesledziłem opisy podane przez gofera (przy pomocy żony, bo ona coś w niemieckim się orientuje). Jedno wynika z opisów tych: ten napęd to rakieta - b. szybki i dość głośny.
Piszą też, że nie jest kompatybilny z trybem DAO-Raw. Czy ten brak jest ważny dla DVD, CD i ewentualnego użytkowania napędu do kopiowania w locie płytek? Jaki to ma wpływ na odczyt CD-Textu?
Ogólnie wypowiadają się pochlebnie o tym napędzie, choć komentarze osób użytkujących (chyba) są takie, że ocena "5" jest zbyt wysoka.

DomanR, czy rzeczywiście ten napęd jest głośny w trakcie pracy? Czy nie powoduje to niemiłego efektu podczas oglądania filmów? Czy nadal jesteś zadowolony z urządzenia?

A może jest ktoś inny, kto nabył ten napęd i podzieliłby się wrażeniami?

Dragal, co sądzisz o swoim LG (bo o ile pamiętam, to masz DVD tej firmy) - czy też jest głośny i nie obsługuje DAO-RAW? Ja mam nagrywarkę LGx12 i jestem z niej zadowolony (chodzi cicho i czyta DAO-RAW), choć może zmieniłbym na x16. Może z DVD LG jest podobnie, co?
Fantomas jest offline