Dyskusja: składanie kompa
Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.03.2005, 21:58   #36
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez adbok1
na lata?? ooo to chyba nie za taka kase?? no i oczywiscie zalezy od przeznaczenia PC bo wiadome ze do np. biura moze byc taki A2500+ i za jakies 5-6 lat bedzie nadal dobrze chodzil z officem ale gracz wziol by jakiegos 64bit na 939 najlepiej 4GHz i starczy mu ale napewno na max 3-4 lata. Rynek komputerow zmienia sie tak szybko ze sprzetu na lata nie da sie kupic;/ a juz na pewno nie za mala kase.
Ja mam takie zdanie...
Myślę, że jednak można kupić sprzęt za rozsądne pieniądze, który wystarczy na długo. Ja kupiłem już prawie 2 lata temu zestawik Athlon XP 2000+ z płytą główną Gigabyte 7VRXP i 256MB ramu DDR. W międzyczasie dokupiłem jedynie drugie 256 ramu i mam dzisiaj komputer, którego jeszcze przez jakiś czas nie zamierzam wymieniać. Chodzi na nim wszystko i to bardzo sprawnie i naprawdę niczego nie brakuje mi do szczęścia. Na ten komplet nie wydałem tak dużo (około 1400 złotych jeszcze z obudową), a naprawdę przez te dwa już lata sprawuje się doskonale. Tak więc wydaje mi się, że jednak można. Trzeba tylko znaleźć złoty środek pomiędzy ceną, a wydajnością

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post