Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.03.2005, 22:54   #6
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ziele
mgit wiesz moze co jest lepsze... Corporate Workstation czy Enterprise Server?
hmm
Ja mam Windows XP i używam Enterprise Server używałem też wersji Corporate Workstation (dosyć dawno) jednakże wedłóg mnie lepszą wersją jest Enterprise Server przywraca troszke szybciej system, przynajmniej umnie czas przywracania systemu 3 minuty na wersji Enterprise na wersji Corporate 3 minuty i 13 sekund

Wersja Corporate wystarcza w zupełności dla zwykłego usera, i tak używa się tylko przywracania mało kto korzysta z wszystkich funkcji TrueImage jakie oferuje wersja Enterprise, jednkaże jeśli ktoś obok Windy ma Linuxa i chce mieć na wszelki wypadek wszystkie możliwe funkcje to wersja Enterprise Server będzie dla takiej osoby jak najbardziej na miejsu

Którą wersję wybrać to już zależy od upodobań gdyż obie wersje dla zwykłego usera wystarczą

PS.
Ma ktoś cukierka do nowej wersji TrueImege Enterprise Server bo stary cukierek nie działa

Ostatnio zmieniany przez mgit : 28.03.2005 o godz. 23:03
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post