Cytat:
|
Napisany przez esem
Reputki szkodzą obrazowi tego forum ale zwiększają oglądalność... I tu właściciele forum mają dylemat: marketing... 8 )
|
Tak zwiekszaja ogladalnosc bo trzeba dodatkowo jeszzce na nie patrzec.
Wiec napewno zwiekszaja.
Esem zbyt powaznie podchodzisz do niektorych rzeczy.I mimo tego, ze masz jakas tam wiedze.To ci odpowiem dlaczego masz ich tak malo.Bo odpowiedzi, ktore dajesz mimo tego, ze sa dobre to sa wyrazane z poczuciem wyzszosci.Tego, ze to ja jestem najlepszy.Zobacz ile potrafie.Ton Twoich wypowiedzi wlasnie to powoduje.A nikt czegos takiego nie lubi.I ta emotka z ta fajka. Jak dla mnie symbol owej fachowosci i poczucia wyzszosci nad innymi.U mnie w pracy tez jest taki jeden czlowiek.Wiedze to fakt ma on ogromna notabene w Twoim wieku lub troche starszy.I strasznie mnie wqrwia.Ale tam to musze sie dostosowac do niego.Bo inaczej moment bym wylecial.Mimo tego, ze pracy tej nie lubie, nie odpowiada moim kwalifikacjom, ktore sa wyzsze, szukam caly czas nowej to jednak z czegos musze zyc.Wiec zmuszony jestem sie do niego dostosowac.Tutaj zas nie musze do nikogo sie dostosowywac jesli mi to nie odpowiada i nie mam wcale takiego zamiaru.Radze CI, zebys przemyslal swoje zachowanie.To moze w koncu do Ciebie dotrze dlaczego masz ich tak malo.Przemysl to.
Podobala mi sie wypowiedz Czolgisty.Jak byla grupka pasjonatow to bylo wszystko dobrze ale jak juz stalo sie to zbyt powszechne to ci pozostali, nowi, ktorzy doszli niedoceniali tego i spiepszyli calosc.
Co do calego poziomu.Nigdy nie zaczynalem takich dyskusji, ze to i tamto.Mimo tego, ze nie podoba mi sie wiele rzeczy.Zawsze ktos wyskoczy z jakims dziwnym problemem.Fakt, ze zabieram glos w takich dyskusjach.Bo jestem uzytkownikiem tego forum i mam prawo wyrazic swoje zdanie.
Mallow odchodzi.Przeczytalem tamten post.Jego powody rezygnacji.Coz szkoda go.Lubie go ale szanuje jego zachowanie i nie bede za duzo na ten temat sie rozpisywal.Byc moze po prostu znudzilo mu sie.
Co do samych reputek.Tak jak bylem poprzednio za tym aby byly.To teraz jestem tez za tym aby byly.Jesli sie komus one nie podobaja.A wiadomo, ze sa tacy uzytkownicy to ich sprawa.Nigdy wszystkim sie nie dogodzi.A lepiej, zeby wzieli sie za inne sprawy na forum niz jakies detale, ktore maja umilic pobyt na tym forum.Reputki napewno w jakims stopniu polepszaja zabawe.Tylko smutasy maja z tym problemy( o tych smutasach to tez juz ktos pisal).Napewno tez nie mam zamiaru sobie ich zerowac.Mam swoje zdanie na ten temat i jego bede sie trzymal.Uwazam takze, ze zlikwidowanie ich byloby wielkim bledem.Bo oznaczaloby, ze grupka osob stawia warunki reszcie.Wiec ta grupka niech lepeij zacznie pracowac nad tzw. poziomem(ktory w sumie nie wiadomo tak do konca jaki jest bo zadnej skali jak do tej pory dla niego nie wymyslono).
Na koniec chcialem dodac, ze bardzo podoba mi sie postawa nowego Moderatora Andrzeja.Jak do tej pory uwazam, ze znakomicie wywiazuje sie z tej roli.Swietnie roziwazuje problemy jakie sie pojawiaja.I mam nadzieje, ze jesli czas mu na to pozwoli bedzie nadal kontynuowal to co tak dobrze zaczal.