Dyskusja: ahh te reputki...
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.03.2005, 09:49   #2
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
Esem daj na pw numer swojego fonu i odezwij się na pw. Po drugie znam metodę na uzdrowienie forum cdrinfo.....a więc należy zaostrzyć regulamin wprowadzić system ujemnych punktów, i każde odejście od tematu powinno być przez moda traktowane ostro, po za tym usuwanie postów dążących do awantur i nie wnoszących niż do tematu. Powinny być przyklejone najczęściej zadawane pytania aby nowi userzy znaleźli coś czego szukają. Po trzecie wszyscy powinniśmy sobie pomagać a nie żreć , się jak psy o sukę. Dlatego ja wykonam z mojej strony pierwszy krok. Będę odpowiadać treściwie i logicznie na te tematy co mam wiedzę, i bez zbędnych docinków jak kiedyś
I to mi się podoba, powodzenia

Ale co do tego rygorystycznego trzymania się tematu, nie mogę się zgodzić. Wprowadzilibyśmy tym samym rodzaj "terroru" na forum, a to w nieuniknionej konsekwencji zaowocowałoby tym, że ludzie zaczęliby się stąd wynosić. Zresztą, pewnie byłbym jednym z nich. Życie jest wystarczająco stresujące, miałbym przychodzić tu, żeby stresować się jeszcze bardziej?

Forum ma być miejscem dla przyjemnego spędzania czasu. Oczywiście, są pewne granice przyzwoitości, których nie należy przekraczać i być może trzeba je jaśniej sformułować, natomiast generalnie nie ma sensu na siłę się wzajemnie ograniczać. Po prostu się nazwajem szanujmy, to i na przyjacielskie pogawędki "bez sensu" znajdzie się miejsce.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline