Dyskusja: Interpretacja...
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.03.2005, 13:20   #4
Piterniel
Cichy mod

Data rejestracji: 16.03.2003
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Remix zauważyłem właśnie taką postawe i Milego
Chyba założył jak dotąd najwięcej takich tematów

Przytocze pare

Cytat:
Witam...
potrzebuje wszelkie info o "Erndtel Chrystian Henryk"... szukałem w google, onet i wp i dupa... to pilne...
Cytat:
witam...
potzrbuje jakiegoś dobrego prostego edytora plików MIDI... chodzi mi dokładnie o skrócenie piosenki w formacie MIDI...
Cytat:
witam...
potrzebuje jakiąś gre karcianą (najlepiej pasjans) w javie do Motoroli V500... to pilne...
Cytat:
Witam...
mam problem... kumpel ma internet radiowy... zasięg pokazuje, ze ba dobry a tranfer... no właśnie transfer tylko 20 KB/s max... dlaczego??
To już był bałan

Cytat:
Witam...
mam pytanie... jak sie nazy7wa programk, kórym mogę nagrać coś przez mikrofon ale dłużej niż minute?? bo windowsowskim rejestratorem dźwięku można tylko minute nagrac... to pilne
Cytat:
Witam...
mam problem... otóż gram sobie w GTA 3 aż tu nagle niebieski ekran mi wyskakuje na moment i komp się uruchamia ponownie... dowiedziałem się, że muszę zainstalować poprawkę Q322205... no windows update mi coś nie działa więc jeśli ktoś by miał ta poprawkę to niech mi ją na maila podeśle... to pilne... z góry dzięki...
Chyba starczy
Piterniel jest offline   Odpowiedz cytując ten post