Kuźwa to już nawet o banały nie można się pytać?? bo wychodzi na to że to forum jest dla "zaawansowanych"... czemu nie patrzycie na głupie teamty jak np. "jaką płytę główną wybrać", "jaką drukarkę"?? a jak wam nie pasuje to po prostu nie klikajcie na ten topic i nie odpowiadajcie... z mojej strony jeśli czegoś nie mogę znaleźć w internecie a potrzebuje pilnie to chyba mam prawo się spytać na forum, nie... a wy od razu krytkujecie... na 100% wy też założyliście kiedyś podobny topic z banalnym problemem albo cus... kuźwa ostatnio sie czepiacie byle czego... byle się doczepić... zastanówcie się czasem... forum jest do rozwiązywania problemów a nie do czepiania się że to, że tamto... zaś się nie dziwie, że co jakiś czas ludzie odchodzą z tego forum... po prostu jest taka atmosfera, że niedługo ludzie się będą nic pisać, bo się będą bali, że zostaną skrytykowani...
kuźwa niech ktoś skasuje ten post i nie będzie czepiania... takie coś jest chore... przeryłem od rana cały internet , nic nie znalazłem, siedze od miesiąca nad tym wierszem i nie umiem go zinterpretować to proszę o pomoc na forum... jest to zabronione czy jak??
bardziej podniecające i interesujące"
Donna Watsonon
Ostatnio zmieniany przez Mily_ : 29.03.2005 o godz. 13:52
|