Cytat:
Napisany przez Remix
Witam!
A ja sie nie zgadzam, bo to nie chodzilo o zakladanie glupich tematow czy szukanie w Internecie... tu chodzilo Mily o to, ze sam masz zinterpretowac ten wiersz a nie szukac gotowych odpowiedzi...
To, ze nie chcesz ruszyc wlasnego mozgu - to juz Twoj problem... kiedys zrozumiesz nasze intencje.
Mily masz ponad 1300 postow, wiec nowicjuszem Tu nie jestes i nie masz sie co tym tlumaczyc.
Sprostowanie... forum jest oczywiscie dla wszystkich - i tych zaawansowanych i tych "mniej zaawansowanych", ale obowiazuja pewne zasady i pewna etyka oraz zdrowy rozsadek i kultura osobista, dlatego nie dziw sie, ze za zle rzeczy jestes ganiony, a za dobre nagradzany...
Nie bede juz drazyl tego tematu (chyba, ze ktos mnie sprowokuje, ale postaram sie powstrzymac).
|
gdybyś wiedział ile ja mam teraz roboty to byś inaczej mówił a nie, że mi sie nie chce "mózgu ruszyć"... od samego początku chodziło, że zakładam głupie tematy a nie o interpretacje... chodziło o to, że ja mam najwiięcej takich wątków... zastanów się najpierw co mówisz...