Dyskusja: Interpretacja...
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.03.2005, 14:13   #13
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Remix
Witam!

A ja sie nie zgadzam, bo to nie chodzilo o zakladanie glupich tematow czy szukanie w Internecie... tu chodzilo Mily o to, ze sam masz zinterpretowac ten wiersz a nie szukac gotowych odpowiedzi...
To, ze nie chcesz ruszyc wlasnego mozgu - to juz Twoj problem... kiedys zrozumiesz nasze intencje.
Mily masz ponad 1300 postow, wiec nowicjuszem Tu nie jestes i nie masz sie co tym tlumaczyc.

Sprostowanie... forum jest oczywiscie dla wszystkich - i tych zaawansowanych i tych "mniej zaawansowanych", ale obowiazuja pewne zasady i pewna etyka oraz zdrowy rozsadek i kultura osobista, dlatego nie dziw sie, ze za zle rzeczy jestes ganiony, a za dobre nagradzany...
Nie bede juz drazyl tego tematu (chyba, ze ktos mnie sprowokuje, ale postaram sie powstrzymac).
Zauważ, że ja się zgodziłem z poprzednim postem dotyczącym zadawania pytań na forum. Bo swoje zdanie odnośnie interpretacji wyraziłem już wcześniej.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post