Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.03.2005, 23:17   #1
Dorian
Wymiatacz

Data rejestracji: 10.05.2004
Dorian zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez karolkiewicz
I z całej tej rozmowy dochodzimy do wniosku:

1.NEC (pali wszystko choć odczyt nie w czołówce),

2. Benq (nieznam ale nikt nie nażeka),

3.tylko nie litek (naprawde nie dla laików) a LG (to już nie te napędy LG co kiedyś CD-r i combo, Dorian, naprawdę bardzo porządny sprzęt, osobiście mam styczność w robocie z dwoma, codzienne kopie systemu i faktur, na byle czym i "o" problemów z odczytem, no i DVD-RAM).

Sam mam NEC-a 3520, ale chyba poleciłbym Ci LG.

Zgadzam się lecz jedyne dobre wspomnienia mam z LG x 8 bez Burn Proof'a jeszcze. Paliła wszystko cicho, nie nagrzewała się wcale. Porządnie zrobiona, po prostu szok no ale jej czas nadszedł. Później miałem 48mkę i padła, 52jki padły dwie ( najgorsze chyba z modeli nagrywarek LG ), combo 48x16x48 padło po ok. 8 miesiącach samo z siebie. Teraz jadę na Asus'ie CRW 5232AS ( jestem baaardzo zadowolony ) i na NEC'u 3500 ( obie mają ponad 11 mies). LG hmmm jestem zawiedziony późnymi modelami cdrw i myślę ,że firma nie podtrzymuje swojej jakości z początku lat nowego wieku stąd mój wybór co do dvdrw padł na NEC'a. LG robi dobre monitory i telewizory. Nagrywarki wg mnie ostatnio im nie wychodzą lecz są o nieeebo lepsze od LiteOn. Także polecam Nec'a bo co komu po DVD_RAM właściwie no i NEC pali wszystko, prawda?

Ostatnio zmieniany przez Dorian : 29.03.2005 o godz. 23:21
Dorian jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online