Artykuły poczytałem, już wiem trochę więcej
Co do oznaczeń Inteala to te stare, z komputerów stacjonarnych znałem, ale chodziło mi właśnie o te przenośne. Ale z tego, co poczytałem, to ten cały M radzi sobie całkiem dobrze. Pytanie jeszcze jak Celleron, ale jego generalnie chyba będę unikał.
Poszukam jeszcze w takim razie czegoś z Intelem. Póki co bardzo poważnie zastanawiam się nad tym:
http://www.buy.com/retail/product.as...mp&dcaid=15890
notebookiem. Czas mnie niestety nagli i decyzję podjąć muszę dzisiaj (a cholera, akurat dzisiaj nie mam czasu na to, żeby posiedzieć przed komputerem i poszukać dodatkowych informacji), ale może jeszcze znajdę coś innego. W każdym razie ten powyższy ma naprawdę rewelacyjną konfigurację i świetną jak za to cenę. Firma co prawda jest mniej znana, bo Averatec, o którym słyszę po raz pierwszy, ale poszukałem trochę testów na internecie, w tym na Tom's Hardware i generalnie bardzo pozytywnie się o niej wypowiadano. Może więc to jest to
Raz jeszcze dziękuję za pomoc. Teraz muszę się zająć czymś innym, ale potem jeszcze (w późniejszej części dnia) wrócę do tematu, bo mam dostać dodatkowe informacje, więc ewentualnie odezwę się przez gg, jeśli będziesz miał chwilkę czasu.