Cytat:
|
Napisany przez Mily_
to, że nie używam myszy za 300 zł, z którą masz problemy a używam za 40 zł (o ile dobrze pamiętam) i z którą mam 0 problemów... czasem opłaca się kupić tańszą i jest lepsza...
|
Uzywales tej myszki? Sprawdz i gwarantuje ze nie bedziesz juz chcial innej. Poza tym w moim przypadku ten MX idealnie pasuje do dloni i dla mnie to ma to kluczowe znaczenie bo np przy zwyklej myszy po kilku minutach pracy boli mnie nadgarstek. Nie mowie co sie dzieje po 10 czy 20 godzinach pracy.
Dodam jeszcze, ze mysz nie szfankuje bo dziala idealnie. Jedyne co jej dolega to to, ze wyglada kiepsko

. Jak wynika z mojego postu nie jest to duzy problem bo w 3 tygodnie dostalem nowa mysz + nowa 5 letnia gwarancje. Jezlei znowu zlezie farba za 2 lata to ja znowu zareklamuje i albo zwroca mi kase albo dostane inny model myszy bo tego juz akurat nie bedzie na rynku
Uklad idealny - raz placisz uzywasz cale zycie ...
PS
Myszek za 40 zl mialem na kopy i srednio po 3 miesiacach lecialy do kosza bo padaly. Najczesciej winny byl kabelek ktory sie lamal. Niestety siedze po kilkanascie godzin na dobe i pracuje przy komputerze no i nie wszystko wytrzymuje.