Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.03.2005, 00:33   #27
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez zene_k
No to pogratulować tematu ADMINISTRATOROM. Wiem, że się narażam, ale to jest masakra. No mysz jako problem!!! Pozdro
A gdzie Ty tu widzisz problem? BD podzielił się tylko tym, co może się niektórym przydać. Poza tym, jeżeli uważasz, że mysz nie jest problemem, to widać nie pracujesz na komputerze kilka/kilkanaście godzin dziennie.

Tak się składa, że z zawodu jestem programistą i wiem, co to znaczy wygodna klawiatura, mysz i ogólnie stanowisko pracy. Dlatego teraz nie mam zamiaru oszczędzać na tym, bo później nic mi nie zwróci straconego zdrowia, bo zaoszczędziłem 50 zł na klawiaturze.

Nie tak dawno z powodu ciągłego siedzenia przed kompem miałem problemy z prawym nadgarstkiem (częsty problem ze zdrętwiałą połową dłoni). Chodziłem po lekarzach, na różne zabiegi itd Nic przyjemnego. Zmieniłem mysz na wygodniejszą i problem już się nie nasilał, a z czasem całkowicie zniknął.

Tak więc, jeżeli ktoś chce oszczędzać, to niech się lepiej zastanowi, czy to się faktycznie opłaci.

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post