Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.04.2005, 00:06   #11
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix
no respect....szok
300 złociszy na mysz...lol...za to nożna mobo kupić, pamiec, itd...
ja na mysz nie wydam nigdy wiecej jak 50 złociszy :\

Cytat:
Napisany przez Patrix
To jest raczej nudny dzień...
ja jak wracam ze szkoły to raczej nie mam ochoty na kompa - siedze w takim profilu, że kompy mam codziennie w szkole...
do lasu trza wyjść, na rower/basen/silownie/po qmpli itd.

Nic dodać nic ująć
posty Patrixa 43 i 45 są jakby wyjęte z mojej głowy

Sam mam OEMke Logitecha za niecałe 50 zł i nie palę się do zmiany, jak się zje*** albo nagle zapragne mieć coś lepszego to zmienie. Nie mam potrzeby tak komfortowo spajać się z kompem bo po co.

Jak ja wracam z pracy równiez nie biegne od razu do komputera, a jak biegne nie pochłania mnie to tak. Zapuszcze muzyczke, odbiore poczte, pozałatwiam jakieś sprawy biznesowe/z pracy pogadam z ludźmi na gadulcu.
A potem jade do mojej słodkiej dżagi, ide do kumpli albo jakiś sport.
Nie pozwole sobie na takie życie gdzie praca przed kompem przeplatana jest jedzeniem i spaniem - nie dzięki. Jak się to komuś podoba to spoko, ale tu coś jest chyba nie tak. A jak ktoś sobie nie może na to pozwolić to co? Nie zarobi duużych pieniędzy, albo nie kupi sobie nowego kina domowego? Sory, ale niektórych rzeczy pieniądze nie zastąpią, które traci się w naszym życiu, a które tak szybko przemija. Tu chodzi ogólnie o pewien "wyścig" w którym niechętnie mam zamiar brać udział
pzdr
Dołączone obrazki
MX 700 i luszczaca sie farba-racines.jpg 

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!

Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 01.04.2005 o godz. 00:09
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post